SLVPack Ви приветства

с Добре Дошли

ПРОДУКТИ

"СЕ ЛА ВИ 7" EООД е млада и бързоразвиваща се компания, специализирана в предлагането на висококачествени опаковки и системни технологии за пакетиране на  хранителни и индустриални стоки. Ние винаги следваме световните тенденции, иновации и непрекъснато развиващите се пазари и се радваме да ви предложим най- подходящите опаковки за вашите продукти.

 

Нашата широка гама продукти включва високотехнологични машини за дозиране и пакетиране на течни и гъсти смеси, и оборудване за преработка на мляко и млечни продукти.

 

Съчетавайки амбицията, идеите и професионализма на своя екип с опита на своите партньори, фирма "СЕ ЛА ВИ 7” ЕООД е готова и решена да ви предостави обслужване, което надвишават вашите очаквания.

 

Нашата мисия е да гарантираме, че вашите продукти ще стигнат до клиентите в най-добрата опаковка и външен вид, тъй като знаем, че качеството трябва да е присъщо, както на вътрешния, така и на външния вид. Това ни мотивира и ни кара да вярваме, че НАЙ-ДОБРОТО ЗАСЛУЖАВА ПО-ДОБРА ОПАКОВКА!

 

Най-важната цел на нашата компания е да продължи да се развива без да прави компромиси с услугите, които предлагаме за Вас – нашите клиенти, защото ние ясно осъзнаваме, че Вие сте ключът към нашия успех и без сътрудничество от Ваша страна, ще бъде невъзможно за нас да постигнем начертаните цели. Затова, Вашето удовлетворение е изключително важно за нас, независимо дали управлявате малка, средна или голяма компания. ВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛНИ ЗА НАС!

ЗА НАС

 ПАРТНЬОРИ

КОНТАКТИ

"СЕ ЛА ВИ 7" ЕООД

Източна Индустриална Зона

6300 Хасково - България

Моб.: +359 878 869 302

info@slvpack.com

sales@slvpack.com

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© Copyright 2017 Slvpack  |  All rights reserved

design & development  |  PackAdworks